Elke maandagavond en donderdagochtend Yin Yoga les: meld je snel aan!

Maandag:

  • van 19.30 tot 20.45 uut
  • In het Centrum voor Alternatieve Geneeskunde aan de Voortsweg 204 in Enschede

Interesse? Meld je dan snel aan >>, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar …

Komt donderdagochtend beter uit? Dat kan ook! Meld je aan >>

Waarom Yin Yoga?
Yin Yoga werkt herstellend op fysiek en mentaal niveau. Een prettig bij-effect is dat je lichaam en geest gaan ontspannen, waardoor je heerlijk slaapt.

Ook goed tegen hernia, reuma en burn-out
Yin Yoga is goed voor pure ontspanning, maar helpt ook tegen schouderklachten, hernia, lage rugklachten, reuma, fybromyalgie en knieklachten. En het helpt bij mentale klachten zoals stress en burn-out.

Door hyaluronzuur meer soepelheid in je gewrichten
Je blijft bij Yin Yoga 3 tot 5 minuten in dezelfde houding. Hierdoor strek je je zogenaamde fascie. Fascie is het netwerk van bindweefsel dat alle organen, botten en spieren in het lichaam omvat. Door het oprekken van je fascie wordt de stof hyaluronzuur aangemaakt. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het bindweefsel meer vocht opneemt. En dat vergroot dan weer de soepelheid tussen de gewrichten en botten.

Hyaluronzuur vertraagt het verouderingsproces
En een ander positief bij-effect is dat hyaluronzuur het verouderingsproces in het lichaam vertraagt. Het stofje zit niet voor niets in dure gezichtscrème. Hoe meer van dit hyaluronzuur in je lichaam, des te vitaler en energieker je je voelt.

Proeflessen
Gun jezelf ook een goede nachtrust en kom langs voor proeflessen Yin Yoga bij LIEF LIJF Twente >>

Meer informatie over de lessen bij LIEF LIJF Twente >>

Hartelijke groet,
Alien
LIEF LIJF Twente

Advertentie

Gepubliceerd door LIEF LIJF Twente

Van huis uit ben ik een echte doener, ik hou ervan om actief te zijn. Vooral op het gebied van sport. De afgelopen 20 jaar heb ik zoveel mooie kilometers al rennend afgelegd door de natuur. Ik heb de mooiste marathons gelopen. Lief en leed gedeeld met mijn loopmaatjes. Om blessures te voorkomen en niet te eenzijdig te bewegen ging ik naar Tacoyo, waar ik in mijn vrije tijd 9 jaar les in heb gegeven. Ik kom er steeds meer achter hoe belangrijk het is om te spelen met de balans tussen inspanning en ontspanning, Yang en Yin. Een groot deel van mijn leven berustte op wilskracht c.q. spierkracht. Door veel leuk te vinden liep ik mijzelf letterlijk en figuurlijk een beetje voorbij. Door open te staan voor nieuwe ervaringen kwam ik zonder voorkennis spontaan terecht bij een Yin Yogales. Deze eerste kennismaking met Yin Yoga heeft mij diep geraakt. Naast alle trainingen en opleidingen die ik heb gevolgd (en deels ook heb gegeven) op het gebied van zingeving en persoonlijke ontwikkeling kwam Yin Yoga per direct mijn hele systeem binnen waardoor ik volledig kon ontspannen en aanvaarden. Deze ervaring wil ik heel graag meegegeven aan éénieder die zich niet alleen maar in alle activiteiten wil verliezen maar meer vanuit de verbinding met zichzelf steviger en gelukkiger in het leven wil staan. Eerder was mijn lijfspreuk: "Willen is kunnen".En dat heeft mij ver gebracht. Maar nu haal ik mijn inspiratie uit het Chinese gezegde: Spanning is wie je denkt te moeten zijn, Ontspanning is wie je werkelijk bent! Graag nodig ik je uit om deze ervaring te delen en kom langs voor een proefles. Met lieve groet, Alien

Eén opmerking over 'Elke maandagavond en donderdagochtend Yin Yoga les: meld je snel aan!'

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: