Vanaf 23 november is er weer les!

Bizar, bijzondere tijden!

Daar is iedereen het over eens, naast de verdeeldheid die er heerst in de samenleving.

Juist in deze bizarre, bijzondere tijd kun je ervaren hoe fijn en belangrijk het is om de verstilling, verzachting en verbinding op te zoeken in en met jezelf en daardoor met de ander.

Yin is ont-moeten, pas dan ontmoet je jezelf / Your Inner Nature = Yin

Ik zal je nooit vertellen wat goed voor jou is, dat ervaar je zelf. De houdingen laten toe jezelf op een dieper niveau te leren kennen. Alles draait om wat er in jou leeft, wat jou beweegt, waar jij jezelf tegenkomt, fysiek en mentaal. Juist door stil te staan komt de beweging.

Nu het weer kan wil ik je heel graag weer ont-moeten en een sfeer creëren waar ruimte, aandacht, veiligheid en geborgenheid is voor jezelf en met elkaar.

Meld je op tijd aan voor de les via een app bericht naar 06-13709378. (Dit in verband met beperkte aantal vierkante meters…)

Lieve groet en tot Yins!

Yin heeft Zin!

Lieve Yinner,

Juist in deze bijzondere tijden kan ’t extra nodig zijn om tot jezelf te komen. Gelukkig kunnen de lessen ondanks de nieuwe maatregelen blijven doorgaan. Wel met een maximaal aantal deelnemers. Dus geef op tijd door dat je wilt komen.

Inspanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wanneer je jezelf ont-moet!
In het ontmoeten ervaar je de verbinding met je ware zelf.

Ontspanning versterkt je immuunsysteem en dat heb je hard nodig nu.


Liefs Alien en tot Yins!

Yin Zin

Lieve, beste Yinner,

wat lijkt ’t alweer lang geleden dat we elkaar hebben gezien. Ik ben heel benieuwd hoe ’t met je is en ik hoop dat we elkaar in juni weer gaan treffen. Ik kijk er enorm naar uit om dan weer samen te kunnen Yinnen!

De online lessen zijn ondertussen steeds meer oké maar er gaat niets boven een gezamenlijke les. Op dit moment ben ik bezig om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om zo snel mogelijk veilig te kunnen starten met de lessen aan de Voortsweg of op een buitenlocatie. Zodra ik meer weet, stuur ik je een bericht

Graag geef ik je een speciale buitenles van deze week cadeau. Misschien vind je een Yin gelegenheid voor jezelf, op je eigen plek en in je eigen tijd. Je kunt de les doen met alleen het geluid van de vogels op de achtergrond of je gebruikt mijn Playlist van Spotify. Ik hoop dat je ervan zult genieten! Ook met een stukje denkbeeldige notentaart na afloop ;-).

Graag tot Yins!

Lieve groet, Alien

https://www.lieflijftwente.com

Even niet meer presteren maar “ZIJN”.

Wil jij tijd voor jezelf nemen en weet je niet hoe?

Herken je dat gevoel dat je tijd voor jezelf wilt vrij maken? En als je dan op het punt staat om je voornemen uit te voeren, dat er dan altijd iets tussen komt? Iemand heeft je nodig, er moet NU iets gedaan worden of morgen komt beter uit. Wat het ook is, er is altijd wel iets!

Wees gerust, je bent niet de enige die hier last van heeft. De weerstand die je voelt is omdat je met oude gewoontes breekt. Ook al weet je diep van binnen dat tijd nemen om naar jezelf te luisteren goed voor je is. Je ego wil vasthouden aan het bekende en wantrouwt veranderingen.

Je ego als moet-monster

Er is nog zoveel te doen. Nu heb ik er even geen tijd voor. Eerst wil ik alles op orde hebben. Maar dat gevoel houdt nooit op. Dat is het hele punt! Dus blijf je naar je MOET-monster luisteren dan kom je nooit toe aan je persoonlijke behoeften en je eigen welzijn.

Je ego als innerlijke criticus

Wie ben ik om te denken dat ik zomaar tijd voor mezelf kan nemen? Dat heb ik nergens aan verdiend! Jouw innerlijke criticus is keihard en zit vol oordelen en verwijten. Alleen al het idee om jezelf iets te gunnen zorgt voor een schuldgevoel. Om dat te voorkomen laat je liever alles bij het oude vertrouwde.

Je ego als ‘ik pas mij aan’ monster

Ik kan niet zomaar anderen lastig vallen met mijn wensen en behoeften. Ik moet gewoon niet zo moeilijk doen en doorgaan. Ik heb het best goed. Dus wat zit ik te zeuren! Dit ‘ik pas mij aan’ monster legt jouw eigen wensen het zwijgen op omdat je denkt dat het voor iedereen beter is. En zo voorkom je het risico dat anderen iets van je vinden.

Het goede nieuws is:

Je bent meer dan je ego dat vast houdt aan het vertrouwde. In je diepste wezen wil je niets anders dan je natuurlijke FLOW volgen en vrij zijn van alle ego-stemmetjes, alle negatieve gedachten. Diep van binnen weet je dat het goed is om contact te maken met de stem van jouw eigen innerlijke wijsheid. Het gaat er om tijd te nemen en stil te staan om te bepalen naar welke stem jij wilt luisteren. Zoek de verbinding met jezelf op jouw manier. Door te mediteren, te wandelen, in de natuur te zijn. Of plan voor jezelf een wekelijkse Yin les. Je zult voelen dat je zelfvertrouwen groeit wanneer je steeds meer afstemt op jouw intuïtie. Via je lijf naar je innerlijke wijsheid!

Meer info over Yin Tijd in je leven? https://www.lieflijftwente.com. Of mail naar alienkruize@hotmail.com of app naar 06-13709378 en dan neem ik contact met je op.

%d bloggers liken dit: