Yin on Hold..

Omdat er een tijd lang geen lessen mogelijk waren heb ik in verband met de kosten de zaalhuur opgezegd.

Dat betekent dat er tot nader bericht geen lessen meer zijn bij LIEF LIJF Twente.

Mocht jij een mooie ruimte weten in Enschede dan verneem ik dat graag van je.

Lieve groet,

Alien

Advertentie

Vanaf 23 november is er weer les!

Bizar, bijzondere tijden!

Daar is iedereen het over eens, naast de verdeeldheid die er heerst in de samenleving.

Juist in deze bizarre, bijzondere tijd kun je ervaren hoe fijn en belangrijk het is om de verstilling, verzachting en verbinding op te zoeken in en met jezelf en daardoor met de ander.

Yin is ont-moeten, pas dan ontmoet je jezelf / Your Inner Nature = Yin

Ik zal je nooit vertellen wat goed voor jou is, dat ervaar je zelf. De houdingen laten toe jezelf op een dieper niveau te leren kennen. Alles draait om wat er in jou leeft, wat jou beweegt, waar jij jezelf tegenkomt, fysiek en mentaal. Juist door stil te staan komt de beweging.

Nu het weer kan wil ik je heel graag weer ont-moeten en een sfeer creëren waar ruimte, aandacht, veiligheid en geborgenheid is voor jezelf en met elkaar.

Meld je op tijd aan voor de les via een app bericht naar 06-13709378. (Dit in verband met beperkte aantal vierkante meters…)

Lieve groet en tot Yins!

Yin heeft Zin!

Lieve Yinner,

Juist in deze bijzondere tijden kan ’t extra nodig zijn om tot jezelf te komen. Gelukkig kunnen de lessen ondanks de nieuwe maatregelen blijven doorgaan. Wel met een maximaal aantal deelnemers. Dus geef op tijd door dat je wilt komen.

Inspanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wanneer je jezelf ont-moet!
In het ontmoeten ervaar je de verbinding met je ware zelf.

Ontspanning versterkt je immuunsysteem en dat heb je hard nodig nu.


Liefs Alien en tot Yins!

Yin Zin

Lieve, beste Yinner,

wat lijkt ’t alweer lang geleden dat we elkaar hebben gezien. Ik ben heel benieuwd hoe ’t met je is en ik hoop dat we elkaar in juni weer gaan treffen. Ik kijk er enorm naar uit om dan weer samen te kunnen Yinnen!

De online lessen zijn ondertussen steeds meer oké maar er gaat niets boven een gezamenlijke les. Op dit moment ben ik bezig om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om zo snel mogelijk veilig te kunnen starten met de lessen aan de Voortsweg of op een buitenlocatie. Zodra ik meer weet, stuur ik je een bericht

Graag geef ik je een speciale buitenles van deze week cadeau. Misschien vind je een Yin gelegenheid voor jezelf, op je eigen plek en in je eigen tijd. Je kunt de les doen met alleen het geluid van de vogels op de achtergrond of je gebruikt mijn Playlist van Spotify. Ik hoop dat je ervan zult genieten! Ook met een stukje denkbeeldige notentaart na afloop ;-).

Graag tot Yins!

Lieve groet, Alien

https://www.lieflijftwente.com

%d bloggers liken dit: