Vanaf 23 november is er weer les!

Bizar, bijzondere tijden!

Daar is iedereen het over eens, naast de verdeeldheid die er heerst in de samenleving.

Juist in deze bizarre, bijzondere tijd kun je ervaren hoe fijn en belangrijk het is om de verstilling, verzachting en verbinding op te zoeken in en met jezelf en daardoor met de ander.

Yin is ont-moeten, pas dan ontmoet je jezelf / Your Inner Nature = Yin

Ik zal je nooit vertellen wat goed voor jou is, dat ervaar je zelf. De houdingen laten toe jezelf op een dieper niveau te leren kennen. Alles draait om wat er in jou leeft, wat jou beweegt, waar jij jezelf tegenkomt, fysiek en mentaal. Juist door stil te staan komt de beweging.

Nu het weer kan wil ik je heel graag weer ont-moeten en een sfeer creëren waar ruimte, aandacht, veiligheid en geborgenheid is voor jezelf en met elkaar.

Meld je op tijd aan voor de les via een app bericht naar 06-13709378. (Dit in verband met beperkte aantal vierkante meters…)

Lieve groet en tot Yins!

Advertentie

Gepubliceerd door LIEF LIJF Twente

Van huis uit ben ik een echte doener, ik hou ervan om actief te zijn. Vooral op het gebied van sport. De afgelopen 20 jaar heb ik zoveel mooie kilometers al rennend afgelegd door de natuur. Ik heb de mooiste marathons gelopen. Lief en leed gedeeld met mijn loopmaatjes. Om blessures te voorkomen en niet te eenzijdig te bewegen ging ik naar Tacoyo, waar ik in mijn vrije tijd 9 jaar les in heb gegeven. Ik kom er steeds meer achter hoe belangrijk het is om te spelen met de balans tussen inspanning en ontspanning, Yang en Yin. Een groot deel van mijn leven berustte op wilskracht c.q. spierkracht. Door veel leuk te vinden liep ik mijzelf letterlijk en figuurlijk een beetje voorbij. Door open te staan voor nieuwe ervaringen kwam ik zonder voorkennis spontaan terecht bij een Yin Yogales. Deze eerste kennismaking met Yin Yoga heeft mij diep geraakt. Naast alle trainingen en opleidingen die ik heb gevolgd (en deels ook heb gegeven) op het gebied van zingeving en persoonlijke ontwikkeling kwam Yin Yoga per direct mijn hele systeem binnen waardoor ik volledig kon ontspannen en aanvaarden. Deze ervaring wil ik heel graag meegegeven aan éénieder die zich niet alleen maar in alle activiteiten wil verliezen maar meer vanuit de verbinding met zichzelf steviger en gelukkiger in het leven wil staan. Eerder was mijn lijfspreuk: "Willen is kunnen".En dat heeft mij ver gebracht. Maar nu haal ik mijn inspiratie uit het Chinese gezegde: Spanning is wie je denkt te moeten zijn, Ontspanning is wie je werkelijk bent! Graag nodig ik je uit om deze ervaring te delen en kom langs voor een proefles. Met lieve groet, Alien

%d bloggers liken dit: